Cursuri de scris

Sunt gândite atât pentru companii cât și pentru oameni (nu-i ca și cum în companii nu-s tot oameni, dar abordarea e ușor diferită).

Pentru companii structura cursului este modulară, în funcție de nevoile lor. De exemplu, în anumte companii am plusat mai mult pe zona de transmis emoții folosind un limbaj mai uman. În alte companii nevoia acută era în zona de structură și de aliniat mai mulți oameni care scriau în paralel despre ce se întâmpla în departamente lor.


Pilonii pe care e gândit cursul sunt: ecosystem, spine, motion, emotion, thrill și structure. Pe lângă partea teoretică, fiecare tool despre care vorbesc are exemple concrete și, în funcție de formatul cursului, sunt între 2 și 6 exerciții practice prin care oamenii trec în timpul cursului. Asta pentru că nu-mi plac cursurile care vorbesc pur teoretic și apoi te lasă în aer la implementare.


Ecosystem: cum scriem, ce ajută ce nu. Spine: ideea principală, parantezele. Motion: cum faci un text dinamic, cum structurezi acțiunea. Emotion: cum îi dai suflet, cum captezi emoții. Thrill: cum te dezveți din tras concluzii; hints & hooks. Structure: cum scurtezi un text, cum stucturezi paragrafele, editare.


Între timp am dezvoltat cursul în mai multe zone:

  • nominal - pentru oameni care vor să (re)înceapă o pasiune

  • pentru companii

  • pentru terapeuți

  • pentru antreprenori

Aici găsești cursurile active în acest moment. Sunt gândite să le parcurgi în ritmul tău, dar am avut grijă să păstrez și interacțiunea umană - vei primi feedback pe teme și poți pune întrebări în orice punct al cursului.


Până acum au trecut prin curs peste 250 de oameni și am lucrat cu companii din FMCG, IT&C, Training, Psychology, Education & Advertising.


Dacă vrei un curs pentru tine sau compania ta, dă-mi un semn.


HAI
SĂ NE AUZIM!

Mult mult mulțumesc!